Kyokushin Karate Oktatás

Nem találkoztam még emberrel, aki nem vágyott rá, hogy ne bánthassák soha őt…

Gyerekkorában is  a legtöbben álmodnak róla, hogy sérthetetlenek… különösen, ha már megvolt az első csetepaté valamelyik óvoda-, iskolatárssal vagy más gyerekkel a játszótéren. Sőt! Szülőként is gyakran érzi az ember, hogy mindent megtenne, hogy a családját, gyermekét minden támadástól megvédje.

De ilyenkor szokott két probléma is felmerülni:

Melyik az a küzdősport, amelyik való nekem, amelyik tényleg hatékony, amelyikre nyugodt szívvel küldhetem el a gyermekem?

A másik pedig amit képzelnek az emberek: 
Sokan azt gondolják, hogy a karate oktatás csak a verekedésről szól és ezért nem nekik való! Szerencsére legtöbbször nincs igazuk és rájönnek, hogy ez a sport sokkal többről szól és sokkal többre tanít meg!

Azok a szülők akik hozzánk hozzák gyermekeiket, gyakran számolnak be arról, hogy néhány edzés után tisztelettudóbb a gyerek, nagyobb az önbizalma esetleg, még ha eddig félénk is volt, már vállalja magát a társai előtt, de semmiképpen nem nagyképű. 1 hónap után javul az állóképessége és élvezi, hogy többet bír és erősebb, mint társai.

Kyokushin-Karate-Oktatás-Vác-Miközben karatét tanul, érdekes – a tévhitekkel ellentétbe – hogy szerényebbek és segítőbbek lesznek. Egy jó csapatban segítik egymást a növendékek és megtanulják, hogy tudásukat nem használhatják fel képzetlen társaik ellen. De segíthetnek vele annak, aki elesett.

Sokat lehet a karatéról beszélni, de van egy sokkal biztosabb ötletünk:

Gyere és ismerd meg Te is egy kicsit jobban harcművészetünket…

A karate nem “csak egy durva sport”, és sokkal több a filmekben látott “bunyózásnál”. Nem véletlen, hogy egyre többen csatlakoznak egyesületünkhöz.

Miért a karate?

Van aki kimondottan az önvédelem tanulásáért választja, van hogy a testedzés és az egészséges életmód megvalósítása a cél. Természetesen a legtöbbször szüleik hozzák el gyermeküket, de előfordul, hogy ők is rabjává válnak ennek a sportnak! Talán nem véletlenül…
Elmondásuk szerint nem járnának hozzánk, ha a karate oktatás csak a harcról szólna!

Miért a Mészáros Dojo?

  • mert mesterünk aktívan sportol nap mint nap és pontosan tudja, ki milyen terhelést bír el
  • mert a legnagyobb és legeredményesebb váci karate egyesület vagyunk, így mindig minden korosztály talál edzőpartnert, akár fiú, akár lány, akár 6 éves, akár 56, akár 20 kg, akár 100 🙂
  • mert a Piarista Iskola könnyen elérhető mindenkinek Vác szívében
  • mert megértjük ha valaki csak simán edzeni, fejlődni, erősödni szeretne, de képesek vagyunk Európabajnoki sikerekre is felkészíteni a gyerekeket!
  • mert egy nagy családként összetartunk és a tradícionális Kyokushin Karate elveket is tanítjuk, nem csak a verekedést
  • mert fontosak számunkra olyan erények, mint a tisztesség, becsület, őszinteség, segítőkészség – és ezt átadni is igyekszünk mindenkinek
  • mert ettől függetlenül nem marad el a csapatszellem és a jókedv

Hogyan indulj el?

Kyokushin-Karate-Oktatás-Vác-Azt javaslom, hogy gyere el egy ingyenes bemutató edzésünkre, ahol meglátod, milyen a hangulat, mit tanulunk, milyen tagjaink vannak és hogy érdemes e minket választani…

Két lehetőséged is van:

  1. beülsz és először csak megnézed, neked való-e és a végén átbeszéljük a kérdéseidet
  2. hozol magaddal egy edzőruhát és beállsz kipróbálni

Nem kell aggódni, mindenki így kezdte először. Senki sem fog kinevetni, nincs kötelező szint, amit tudnod kell… sőt biztosan állítom, hogy minden tagunk nagyon segítőkész az újakkal szemben.

Tapasztald meg a hangulatot és a végén eldöntöd, mennyire neked való ez a sport.

Az 1. és 2. edzésünk ingyenes

Mit kell hoznod, ha kipróbálnád?

Egy kényelmes pólót, tréningnadrágot. Mezítláb edzünk, tehát egy papucsot érdemes még hozni, amiben az öltöző és edzőterem között közlekedhetsz. Ha szeretnél a végén zuhanyozni, akkor ehhez való felszerelést is tegyél be.

Persze, ha van már bármilyen edzőruhád valamely küzdősportból, nyugodtan használhatod azt is!

A Kyokushin Karate edzés helyszíne:

Piarista Gimnázium, 2600 Vác, Konstantin tér 6.Piarista Gimnázium, 2600 Vác, Konstantin tér 6.

Edzések időpontjai (8-99 éves korig):

Kedd: 18:00 – 19:30
Csütörtök: 18:00 – 19:30
Péntek: 18:00 – 20:00

Kérlek hívj, hogy számíthassunk rád és tudjuk, ha jössz:

Mészáros József
+36 30 251 2680

Szeretettel várunk ebbe a nagy családba Téged is… OSU!