ESEMÉNY BESZÁMOLÓK

2018.12.21. – Dojo karácsony

2018.12.21. - Dojo karácsony2018.12.21. 

Évek óta hagyomány a dojónkban, hogy megrendezzük a mi kis külön karácsonyunkat is. Ilyenkor megajándékozzuk egymást leginkább saját készítésű meglepetésekkel, hiszen ezek sokkal többet jelentenek mindenki számára. Talán nem is az ajándék a fontos, hanem a részvétel ezen az eseményen, hogy van egy olyan nap a dojoban, ami picit fordított. A kicsik legyőzik a nagyobbakat, vígan bárki nyakába ugorhatnak és megtehetnek büntetlenül olyasmit, amiért máskor komoly homlokráncolás járna.

Szép nap volt ez is és megint eltelt egy év, de milyen év! … Részt vettünk táborokban, rangos versenyeken, számos díjat, helyezést hoztunk el, egy új senpait – Dr. Téglás Leventét – üdvözölhettünk és sokan új szintre léptek, övet váltottak, haladnak kitűzött céljaik felé.

Köszönet jár a szülőknek is, akik egész évben támogatták a dojot, a kis ünnepségünkre is hatalmas adag süteményekkel érkeztek. Tudom, hogy számos alkalommal megköszöntem már, de aki ebben él tudja, hogy támogatás nélkül minden nagyon nehezen haladna.

Remélem, sőt tudom, hogy a következő év is sok szépet tartogat mindannyiunk számára a sport, a karate területén is. Én mindenképp ezen leszek.

Nagyon köszönöm egész évi kemény munkátok, és jövőre én sem ígérhetek mást csak “… erőfeszítést, verítéket és könnyeket!” (Sir Winston Churchill). Ez utóbbit természetesen inkább öröm formájában.

 

 

Nézz bele karácsonyunkba képeink segítségével…

(A képeket köszönjük: Rásiné Bikkes Máriának, Simák Titanilla Katalinnak, Dr. Téglás Leventének és Patyus Ferencnek)

Mészáros József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .