websikehealthcheck

Mészáros Dojo – Rólunk

Az edzéseket Mészáros József – 3 danos Kyokushin Karate mester vezeti.
Ismerd meg jobban:

31969. május 04-én, Nógrád Megye, Bercel falujában láttam meg a napvilágot. Gyermekéveimet szüleimmel és testvéreimmel Vanyarcon töltöttem.

Az általános iskola befejeztével Budapesten folytattam középiskolai tanulmányaimat és ismerkedtem meg a Kyokushin karatéval. Shihan Halász Károly tanítványaként, a megfelelő tudás megszerzése után, rendszeresen indultam csapatversenyeken, ahol többnyire dobogós helyezéssel végeztünk.

Az iskolai évek után – a jövőm megalapozásán fáradozva – kevés időm maradt a szenvedélyemnek hódolni és a rendszertelen edzések végül oda vezettek, hogy átmenetileg fel kellett függesztenem a tréningeket.

2002-ben aztán ismét ráleltem a Kyokushin ösvényre és immár Hanshi Adámy István és Shihan Somogyi Zsolt égisze alatt vezetett Shinden Dojoban újra elkezdtem edzeni.

102009 nyarán Mesterem, Shihan Somogyi Zsolt javaslatára aspiráltam az 1 Dan fokozatra, sikeresen teljesítettem a vizsgakövetelményeket és a 30 ellenfeles küzdelmet.

2010 őszén edzőtársammal, Senpai Meck Krisztinával megnyitottuk az első dojonkat, amely a Hinomoto Harcművészeti Sportegyesület nevet kapta.

2011-ben Dankollégium előtt a nemzetközi edzőtáborban sikeresen vizsgáztam 2 Dan fokozatra.

2017-ben rendkívüli létszámmal (420 fő) megrendezett nemzetközi edzőtáborban, a Nemzetközi Budokai Magyarországi Szövetség vezetőségének javaslatára, Edzőm, Tanítványaim és Barátaim támogatásával sikeresen vizsgáztam a 3. Dan fokozatra.

2018 januárjában régi és új tanítványaimmal – immár önállóan – elindítottam új dojomat, a “Mészáros Dojo-t”.


A Mészáros Dojo mára közel 70 tagot számlál, sikereink híre megelőz bennünket.
Hírnevünket tisztességességünknek, elkötelezettségünknek, kitartásunknak köszönhetjük.

Versenyeinket rendkívüli érdeklődés kíséretében rendezzük.
Tanítványaink rendre kimagasló eredményeket érnek el mind a hazai, mind a nemzetközi versenyeken.

 

Hol tartjuk edzéseinket? Klikk a piros gombra és megmutatom:

<<<  CÉLKITŰZÉSEINK  KYOKUSHIN KARATE VÁCI EDZÉSEK  >>>