Mészáros Dojo – Rólunk

Az edzéseket Mészáros József – 4 danos Kyokushin Karate mester vezeti.
Ismerd meg jobban:

31969. május 04-én, Nógrád Megye, Bercel falujában láttam meg a napvilágot. Gyermekéveimet szüleimmel és testvéreimmel Vanyarcon töltöttem.

Az általános iskola befejeztével Budapesten folytattam középiskolai tanulmányaimat és ismerkedtem meg a Kyokushin karatéval. Shihan Halász Károly tanítványaként, a megfelelő tudás megszerzése után, rendszeresen indultam csapatversenyeken, ahol többnyire dobogós helyezéssel végeztünk.

Az iskolai évek után – a jövőm megalapozásán fáradozva – kevés időm maradt a szenvedélyemnek hódolni és a rendszertelen edzések végül oda vezettek, hogy átmenetileg fel kellett függesztenem a tréningeket.

2002-ben aztán ismét ráleltem a Kyokushin ösvényre és immár Hanshi Adámy István és Shihan Somogyi Zsolt égisze alatt vezetett Shinden Dojoban újra elkezdtem edzeni.

102009 nyarán Mesterem, Shihan Somogyi Zsolt javaslatára aspiráltam az 1. Dan fokozatra, sikeresen teljesítettem a vizsgakövetelményeket és a 30 ellenfeles küzdelmet.

2010 őszén edzőtársammal, Senpai Meck Krisztinával megnyitottuk az első dojonkat, amely a Hinomoto Harcművészeti Sportegyesület nevet kapta.

2011-ben Dankollégium előtt a nemzetközi edzőtáborban sikeresen vizsgáztam 2. Dan fokozatra.

2017-ben rendkívüli létszámmal (420 fő) megrendezett nemzetközi edzőtáborban, a Nemzetközi Budokai Magyarországi Szövetség vezetőségének javaslatára, Edzőm, Tanítványaim és Barátaim támogatásával sikeresen vizsgáztam a 3. Dan fokozatra.

2018 januárjában régi és új tanítványaimmal – immár önállóan – elindítottam új dojomat, a “Mészáros Dojo-t”.

2023 júliusában az a megtiszteltetés ért, hogy a nemzetközi, illetve a hazai vezetőség döntése alapján a 4. Dan fokozatra méltó lettem.


A Mészáros Dojo mára közel 70 tagot számlál, sikereink híre megelőz bennünket.
Hírnevünket tisztességességünknek, elkötelezettségünknek, kitartásunknak köszönhetjük.

Versenyeinket rendkívüli érdeklődés kíséretében rendezzük.
Tanítványaink rendre kimagasló eredményeket érnek el mind a hazai, mind a nemzetközi versenyeken.

 

Hol tartjuk edzéseinket? Klikk a piros gombra és megmutatom:

<<<  CÉLKITŰZÉSEINK  KYOKUSHIN KARATE VÁCI EDZÉSEK  >>>