websikehealthcheck

KARATE BLOG

Miért új a weboldalunk?

Kyokushin Karate Oktatás - Vác

Elkészült új weboldalunk, amelyen minden karate iránt érdeklődő látogatónak igyekszünk hasznos tartalmat biztosítani és gyakoribb frissítéssel változatossá tenni. Szeretnénk, ha ezáltal a karate tanulóink többet tudnának meg elméletben is a Kyokushin sportról és értesülnének minden fontos eseményünkről, tudnivalónkról, ami érinti őket.

Nekik ajánljuk a KARATE BLOG, és MÉSZÁROS DOJO TAGOKNAK szóló blogbejegyzéseinket, illetve a főoldal második felében található tananyagokat, tartalmakat és japán karate szótárat.

Aki viszont most érdeklődik először: fontosnak tartjuk, hogy korrekt tájékoztatást és kipróbálási lehetőséget kapjanak a weboldal segítségével, így megismerve kedvenc sportunkat.

Szeretnénk továbbá azt is, ha látnák, milyen remek csapat – mondhatni család – alakult ki itt Vácon, és hogy sokkal többről van szó, mint hogy időnként összejövünk “megpüfölni” egymást. Nekik első tapasztalatként ajánlom PRÓBAEDZÉSÜNK megtekintését, kipróbálását vagy a GALÉRIA megtekintését, ami jó pár óra kikapcsolódást, ráhangolódást biztosít az érdeklődőknek.

Ezért készítettünk egy új, korszerű felületet, amiben remélem Te is megtalálod a neked szóló részt. Ha nem, írj nekünk bizalommal itt: KAPCSOLAT

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .