Miért érdemes a Mészáros Dojo-val szponzori kapcsolatba lépni?

Bizonyára Önnek is fontos, hogy vállalkozásával minél nagyobb célközönséget, minél hatékonyabban érjen el. Felfedeztük mi is, hogy a jelen gazdasági helyzetben kevés vállalkozó teheti meg a jótékony “támogatást”, amiért nem kap semmit cserébe. Nem is szeretjük ezt a szót, mert nem képviseli a Karate erejét, egységét és célkitűzését. Egy karatést nem kell támogatni!

A Mészáros Dojonak ezért kidolgoztunk egy olyan partner kapcsolati rendszert, ahol nem csak a “markunkat tartjuk”, hanem szeretnénk a lehetőségeinkhez mérten befektetéssé változtatni a kapott összeget. Mit jelent ez?

Olyan “szolgáltatás” csomagot alakítottunk ki, amellyel reklám lehetőséget és egyéb extrákat “vásárol” a szponzor, így komoly esélyt kínálva arra, hogy megtérül az általa elköltött összeg. Természetesen a “szponzori díjak” – nevezzük így támogatás helyett – kiszámlázásra kerülnek, így első előnyként említeném, hogy az adott cég élvezheti a non-profit szervezet számlája által kínált lehetőségeket:

 • elszámolható reklámköltségként
 • adókedvezményt jelent

Mit tud nyújtani Önnek a szponzori rendszerünk?

1. szint – KÉK ÖVES SZPONZORI AJÁNLAT

 • Értékes megjelenést biztosítunk weboldalunkon
  /jelenleg 1000 fő körüli havi látogatottsággal – amelyet folyamatosan növelünk fizetett reklámokkal/
  II. HINOMOTO KUPA - KYOKUSHIN KARATE VERSENY - VÁC– azaz nem csak egy logót kap, mert azt tapasztaltuk, hogy a fölött gyorsan elsiklanak az emberek. Ehelyett: Rövid szöveg + logó megjelenési lehetőség a főoldalon – amelyre kattintva a látogatók…
 • a saját weboldalunkon kapnak egy felületet a bemutatkozásra.
  /keresőoptimalizálás szempontból fontos megjelenés, ami ebben a formában önmagában megtérülő befeketetés/
  Helyet kaphat itt egy rövid cégbemutató, elérhetőségek, térkép, idézet Öntől, hogy miért szponzorál minket + innen már van lehetőség átkattintani az Ön weboldalára. Ez egy sokkal értékesebb megjelenés a Google szemében is, hiszen a cégére jellemző releváns környezetből kap ajánlást a saját weboldala, azokkal a kulcsszavakkal ami Önnek fontos! Mivel mi nagyszámú érdeklődőt terelünk a weboldalunkra, sokkal látogatottabb egy ilyen bemutatkozás, mint egy sima logó kirakva! Mutatok egy példát: Webes partnerünk a Richárd27.hu Kft. is ilyen megjelenést kapott, amellyel – kb. 2 hónap alatt – a cégnevére és fő tevékenységére – a weboldal kivitelezésre – keresve a Google első oldalán található a kyovac.hu weboldal alatt!
 • Külön menüpont a támogatóknak
  Ahol ismét felsorolunk minden szponzort egy rövid bevezetővel. Íme az oldal: támogatók
 • Reklám megjelenítési lehetőség rendezvényeinken
  /több ezer fő elérése évente bemutatók, versenyek alkalmával./
Szponzorunk a Gumis Ember - Köszönjük!

Folyamatos szponzorunk a GumisEmber akivel éppen egy PR képet készítettünk a versenyen zászlója előtt.

 • Elkötelezett csapat – mint vásárlók
  /70 fő “harcos” – 2019-es cél a 100-as taglétszám – és az Ő hozzátartozóik – átlag +3 elért fő tagonként/
  csapatunkkal – akik létszáma most 70 fő és folyamatosan növekszik – illetve az ő közvetlen körével – szülők, testvérek, rokonok, barátok – heti szintű e-mail kapcsolatban, az edzések alkalmával személyes találkozásban és a közösségi oldal lehetőségeivel napi kommunikációban vagyunk. Tudják, milyen fontos egy szponzornak, hogy mi is adjunk értéket számukra, így gyakran felhívjuk figyelmüket, hogy lehetőség szerint tőlük vásároljanak.
  Büszkék vagyunk rá, hogy ezt szép számmal mérlegelik és meg is teszik!
 • Facebook reklám
  /ezres nagyságú elérés az ismerősökön keresztül/
  üzemeltetünk egy közösségi oldalt + van egy zárt csoportunk a tagok és hozzátartozóik számára, ahol szintén kiemelt figyelmet fordítunk a szponzorokra. A Facebooknak köszönhetően itt már nagyobb tömeget elérünk a “lájkolások” és megosztások által. Lelkes csapatunk szerencsére nagyon aktív és nagy figyelemmel kíséri oldalunkat, hajlandók a bejegyzések megosztására!

Ez a csomag tehát az alap, amely minden Mészáros Dojo szponzornak felajánlunk, hogy valóban befektetésként kezelhesse a szponzori díjat.
A szponzori díj itt változó lehet, kinek mit enged meg az éves marketing kerete: 30-70 ezer forint között / év – érvényes ez az ajánlat

/ez kb. egy 1 hetes reklámköltség egy ingyenes reklámújságban, ám annál jóval tartósabb eredményekre és hatásosabb megjelenést biztosít, ráadásul webes felületeinken 1 évig! /

De nincs itt vége, mert vannak további lehetőségek a tarsolyunkba.

2. szint – ZÖLD ÖVES SZPONZORI AJÁNLAT

 • plakat-A3

  Példa egy verseny plakátra, még a teljes megtöltés előtt

  Nyomtatott anyagainkon szereplés
  verseny plakátjainkon is szerepeltetjük ezen szponzorokat

 • nagyobb, és/vagy több reklám lehetőség rendezvényeinken
  ezen szponzoroknak több molinó kihelyezést is biztosítunk
  + a résztvevők, nézők beléptetéskor konkrét szóróanyagot adunk át a belépő karszalaggal együtt
  (remek lehetőség egy kupon, termékminta, vagy egy egyszerű szóróanyag biztos átadására)

A szponzori díj: 70 ezer forint felett / év
/ez kb. egy 2 hetes reklámköltség egy ingyenes reklámújságban, ám annál jóval tartósabb eredményekre és hatásosabb megjelenést biztosít, ráadásul webes felületeinken 1 évig! /

3. szint – FEKETE ÖVES SZPONZORI AJÁNLAT

 • Extra webes megjelenés
  azaz rákerül cége logója minden fő helyen alkalmazott hirdetési feliratra, plakátra, weboldalunkon és a Facebookon
 • Saját pult biztosítása a saját versenyünkön
  ahol a cég hosztesze szórólapozhat, terméket kóstoltathat, konkrét, személyes kapcsolatba kerülhet a látogatókkal

A szponzori díj: 150 ezer forint felett / év – érvényes ez az ajánlat
/ez kb. egy általános kiállítási helybérleti díj, de itt fokozza az eredményeket és hatásosabb megjelenést biztosít webes felületeink által, ráadásul nem 1 alkalommal, hanem 1 évig! /

4. szint – ARANY FOKOZATÚ SZPONZORI AJÁNLAT

 • versenyünkön többször elhangzik élőszóban a szponzor neve, mint a rendezvény megvalósításának fő segítője, szponzora, függően attól, hogy melyik területet segítette
  /terem bérlés, érmek, kupák, díjak beszerzése, étkezés, vendéglátás, bemutatók megvalósulása… stb./
 • TV-s, internetes hírportálok által biztosított megjelenésben való szereplés (reklámanyag által, a videót olyan helyen készítjük, hogy biztos megjelenése legyen a szponzornak), + lehetőség szerint megemlítés (ezt a médium határozza meg, köszönetnyilvánításként legtöbbször van lehetőség felsorolni a segítőket)

Az első Hinomoto Kupa PR videója, amiből látszik,
mekkora érdeklődést váltott ki és milyen színvonat képvisel a verseny

A szponzori díj: 250 ezer forint felett / év

5. szint – GYÉMÁNT FOKOZATÚ SZPONZORI AJÁNLAT

Korlátozott számban tudjuk biztosítani – jellemzően 1 vagy 2 szponzor tudja csak megkapni a kapott lehetőségek miatt!

 • reklám felvarró a versenyzők és tagok ruháján
  A Mészáros Dojo egész évben bemutatókon és versenyeken szerepel országszerte – ráadásul igen komoly eredményekkel, többnyire többször dobogós helyezésekkel – és 6-12 versenyzőt állítunk ki ezeken a versenyeken. A Hinomoto Kupán és bemutatóinkon még magasabb ez a szám, eléri a 20-40 főt! Ezzel szintén együtt járnak sajtómegjelenések, különböző versenyklubok weboldalain, Facebook oldalain lévő szereplések.
  Gyémánt fokozatú szponzorunk felvarróját így viselik versenyzőink a karate ruhájukon és az egyesületi melegítőn is megjelenhet – amelyet jellemzően tagjaink 80% -a nem csak karatés közegben visel, hanem hétköznapi is büszkén felveszik!
 • Reklám videó / képek készítése
  a karate jól asszociálható cége saját megjelenéseiben, hiszen mindenki érti szimbólumait – mint a fekete öv – és kapcsolja automatikusan hozzá az “erőt” a “nagyságot” a “profizmust”, legyőzhetetlenséget, verhetetlenséget, gyorsaságot… stb. szavakat, amellyel remek marketing üzenetek alakíthatók ki. Pl.: “Webes partnerünk, a forgalom többszörözés mestere”
  A teljes Mészáros Dojo ezért rendelkezésére áll Gyémánt fokozatú partnerünknek – megbeszélt számú alkalommal – reklám fotó, reklám videó készítéséhez!
  Engedje szabadon képzeletét, hogy hogyan tudná kapcsolni a karatét vállalkozása tevékenységéhez: látványos cserép, tégla, vagy deszka töréssel, a csapat egységes munkájával, a karatés tömeggel, formagyakorlatokkal, harc közben… temérdek lehetőség van, csak kreativitás kérdése!
  A felvett anyag kiváló lehet óriásplakáthoz, tévés megjelenéshez, webes reklámhoz, molinóhoz, cégtáblához, PR cikkhez… stb.

 • Fizetett reklámok futtatása cége megjelenésével
  a szponzori díjat felhasználjuk mi is ismertségünk növelésére, taglétszám növelése céljából toborzásra, rendezvényeink hirdetésére. 1 kiemelt céget lehetőségünk van ezen reklámjainkon is megjeleníteni, mint fő szponzorunkat. Ennek az elérésnek a száma attól függ, hogy Ön milyen nagyságú szponzori díjat vállal. Jellemzően ebben a kategóriában milliós megjelenés számot produkálunk hasonló reklámcsíkokon, mint alább:
  Kyokushin Karate Próbaedzés reklám
  Ezen banneren persze nincs még rajta kiemelt szponzor reklámja. A díjakról és megjelenésszámról ajánljuk mindenképpen egy egyedi megbeszélést folytatni.

A szponzori díj: 350 ezer forint felett / év – egyedi megállapodástól függően

A Mészáros Dojo tehát nem csak “rezsiköltség”

– mint látja – igyekeztünk tényleg versenyképes megjelenést és valóban megtérülésre alkalmas reklámlehetőséget biztosítani partnereinknek.

Mi a karatéhoz értünk és ahhoz, hogy eredményes versenyzők kerüljenek ki egyesületünkből a versenyekre. Ezért Arany és Gyémánt fokozatú lehetséges szponzorainknak webes megjelenés, dizájn és marketing tanácsadásban partnerünk, a Richárd27.hu Kft. készséggel segít, választ ad esetleges kérdéseire, ötleteire. A szerződés előtti konzultációt ingyenesen vállalja a Mészáros Dojo partnereinek és szakmai szemmel segíti átlátni a reklámlehetőséget az Ön cégében. Ezek után – külön díjazás mellett – segít akár kitalálni, kivitelezni a reklámmegjelenésekkel kapcsolatos lehetőségeket, feladatokat.

Köszönöm, hogy időt szánt ajánlatunk megismerésére. Kérem hívjon, írjon bizalommal további egyeztetés céljából!

Mészáros József

+36 20 204 7028

kyovac(kukac)kyovac.hu