SZPONZOROK

Weboldal-kivitelezes.hu – Richárd27.hu Kft.

temesvari-richard-weboldal-kivitelezes-huWebes megjelenésünkért, hirdetéseinkért és szövegeinkért a Richárd27.hu Kft. felelős, aki a kisvállalkozók Webforgalom többszörözésének szakértője.

Ha Te is szeretnéd tudni, hogy hol van végre egy univerzális webes aki leveszi a válladról a terhet, kattints ide:

Weboldalhttp://weboldalkivitelezes.hu/

Tanácsadónk: Temesvári Richárd

Iroda: 2600 Vác, Petőfi u. 24.

Tel.: +36 20 974 6601

E-mailt itt írhatsz neki

 

 “Azért támogatom munkámmal a Mészáros Dojo-t…

…mert szerintem fantasztikus munkát végeznek a fiatalok nevelésében és nagyszerű, hogy megtanítják őket arra, hogy megvédhessék magukat. Nekem is sok problémám volt gyerek koromban önmagam megvédésével és akkor kezdtem el én is karatéval foglalkozni. Bízom benne, hogy az én gyerekeimnek már képesek lesznek helyesen hárítani az őket érő támadásokat. Először féltem, hogy csak a bunyóról szól az egész és megsérülhetnek, de az első pár edzés után elszállt minden kételyem. Látom, hogy milyen könnyen épülnek be az életükbe olyan értékek, erények, mint a tiszttelet, kitartás, összetartás, egymás segítése. Szerintem ezt szélesebb körben ismerniük kell az embereknek, ezért segítek jó szívvel vállalkozásommal a Dojonak”

 

Temesvári Richárd

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .